כנס מיוחד בנושא חקר המקרא

השתתפות בסימפוזיון הבינלאומי החמישה-עשר של מרכז אוריון לחקר מגילות מדבר יהודה שבאוניברסיטה העברית יחד עם המכון למדעי היהדות של אוניברסיטת וינה באוסטריה
תאריכים:
יום ראשון, 10 באפריל 2016 - יום רביעי, 13 באפריל 2016
מיקום:
בבניין מדעי היהדות ע"ש רבין, האוניברסיטה העברית בהר הצופים ובמכון שכטר למדעי היהדות, רחוב אברהם גרנות 4, ירושלים
האירוע פתוח לקהל הרחב

מכון שכטר למדעי היהדות שמח להודיע על השתתפותו בסימפוזיון הבינלאומי החמישה-עשר של מרכז אוריון לחקר מגילות מדבר יהודה שבאוניברסיטה העברית יחד עם המכון למדעי היהדות של אוניברסיטת וינה באוסטריה.

בנושא:
מסורות הנוסח של המקרא ממגילות ים המלח עד לכתבי יד מימי הביניים באוסף הפפירוסים של המוזיאום הלאומי של אוסטריה בווינה

לחצו כאן לתכנית המלאה של הכנס בפורמט PDF

חוקרים מכל העולם ידווחו על גילויים חדשים ועל תפישותיהם בנוגע לטקסט של התנ”ך כפי שהוא משתקף בכתבי יד במשך למעלה מאלף שנה.

בין הדוברים מטעם מכון שכטר: ד”ר פינחס מנדל; פרופ’ דוד גולינקין; פרופ’ דורון בר; פרופ’ משה בנוביץ; פרופ’ שמא פרידמן; ד”ר דוד פרנקל; ד”ר תמר קדרי.

הכנס כולו ינוהל בשפה האנגלית

אירוע פתיחת הכנס יתקיים ביום ראשון, 10.4.16 בשעה 18:00 בבית מאירסדורף בקמפוס של האוניברסיטה העברית בהר הצופים.

המושבים של הסימפוזיון יתקיימו ביום שני 11.4 וביום רביעי 13.4 בבניין רבין בהר הצופים
וביום שלישי 12.4 במכון שכטר למדעי היהדות
ציבור החוקרים והמתעניינים מוזמן למושבים הללו.

למידע נוסף: ד”ר פינחס מנדל Pmandel@schechter.ac.il